Home Edukuj se Berina Memić POBJEDNICA prve generacije programa "Ja preduzetnik"

Berina Memić POBJEDNICA prve generacije programa “Ja preduzetnik”

-

Došao je i taj dan kada smo krunisali prvu generaciju “Ja Preduzetnik”. Veliko finale je održano 12.6. na Alternativnoj televiziji sa početkom u 17h.

Za projekat je bilo 174 prijave, 60 učesnika, 10 finalista, a samo jedan pobjednik. Kraj ovog programa za njih sigurno znači novi početak jer su kroz tromjesečni ciklus edukacija i radionica na brojne teme koje su temelj preduzetništva i pokretanja vlastitog biznisa imali priliku da steknu znanje i vještine koje će im biti potrebne na njihovom preduzetničkom putu.

finale

Iskrene čestitke pobjednici Berini Memić koja je zasluženo dobila titulu preduzetnice sa najperspektivnijom biznis idejom. Odmah nakon nje na drugom mjestu se nalazi Aleksandar Kovač, a na trećem mjestu Martina  Đorđevska. Čestitke svima! Ovo je samo početak. Očekujte neočekivano. Zajedno do novih pobjeda.

Još jednom veliko hvala našim sponzorima: United States Embassy Bosnia and Herzegovina, DWELT Software, OREA, Ministarstvo porodice,omladine i sporta RS, Konteent media, MM Consulting, Bit Alliance, Q Station, IT expert, hoću i Lola magazin.

Zaprati nas na Instagram i Facebook profilima i budi u toku sa svim informacijama koje se tiču preduzetništva.