Home Edukuj se Kako stvoriti trajni trend u prehrambenoj industriji?

Kako stvoriti trajni trend u prehrambenoj industriji?

-

Sledeće lekcije mogu pomoći vašem poslu da dugoročno napreduje. Svi maštaju o stvaranju bezvremenskog proizvoda, a ne nečega što će izblijediti kada se pojavi novi trend.

Evo nekoliko savjeta za kreiranje brenda koji može da izdrži test vremena.

Identifikujte trajni trend

Da biste izdržali u prehrambenoj industriji, vaš proizvod mora imati primamljiv ukus. Na kraju krajeva, svi moraju da jedu. Međutim, u današnje vrijeme postoji neizvjesna ravnoteža funkcije, svrhe i kvaliteta između ukusa. Sve ovo može biti važno za proizvod koji stvarate, ali ukus je ključ za ozdržavanje vremena.

Neki proizvod koji izgleda da prati trend, može dati prioritet funkciji ili određenim makro sastojcima, poput proteina masti ili ugljenih hidrata, dakle nešto više od samog ukusa. Ali ipak, ako vam se desi dugotrajan trend, ali vaš proizvod nema sjajan ukus, to jednostavno neće potrajati. Nikada ne žrtvujte ukus.

Uradite svoje istraživanje

Upoznajte trendove, ishranu i navike sadašnjih potrošača i kreirajte stavke za one za koje želite da budu baš vaši potrošači. Izazov je utvrditi da li je neki trend samo hir ili će potrajati. Važno je izbjeći zamku stvaranja proizvoda koji služe samo potrebama fokusirane grupe.

trend

Slušajte i učite

Posjetite koliko god možete prodavnica sa namirnicama kada pokrećete svoje trend u industriji hrane. Razgovarajte sa menadžerima tih prodavnica, vlasnicima kafića i vjerovatno ćete saznati kako danas, kupci zapravo više traže veganske proizvode i bezlglutenske opcije. Ako biste imeli priliku da posjetite neki sajam otkrićete da je sve veći broj ljudi zainteresovan za uklkučivanje biljnog načina života. Najbolji način učenja je biti prisutan na terenu.

Postavite svoju namjeru i budite otvoreni za prilagođavanje

Kada počinjete da razvijate biznis u prehrambenoj industriji, tražite alternativu za zdravu hranu, neka ona bude jednostavna i nešto što bi bilo ugodno za prehranjivanje porodice. Zamjena sastojaka uz zadržavanje visokih standardakada je u pitanju ukus nije laka, važno je pratiti svoju strast dok ste i dalje fleksibilni za promjene.

Ako učinite da vaš proizvod ima odličan ukus, istražite, vjerujte svojoj odluci i nastavite se prilagođavati i biti fleksibilni kako trendovi dolaze i odlaze, s tim, bićete na putu da stvorite bezvremenski proizvod.