Home Motiviši se GLASAJMO ZA POZITIVNU PRIČU

GLASAJMO ZA POZITIVNU PRIČU

-

Već šestu godinu zaredom kompanija Bingo organizuje društveno odgovorne projekte. Slijedi nam i takmičenje za najkvalitetniju biznis priču. Riječ je o četvrtom projektu pod nazivom „Odvažne i hrabre, to ste vi“. Kao osnovni cilj ovog projekta postavlja se podrška ženama koje žele da pokrenu sopstveni biznis, te i onima koje ga već posjeduju ali žele unaprijediti svoje poslovanje.

Nagrade trebaju biti ustupljene svim ženama koje imaju unikatne ideje, žive da ostvare svoje snove i koje se bore da daju svoj pečat u današnjici. Svi smo pod utiskom od ovih izazovnih vremena i poteškoća koje nam remete našu ustaljenu rutinu. Pozitivnosti je malo, ali dobru biznis priču nikada ne treba zapostaviti.

priču ja preduzetnik

Podržimo zdravu biznis priču

Jovana Cvijanović nam je već poznata mlada preduzetnica o kojoj smo imali samo riječi hvale. Njena istinska želja i ideja rođena iz mašte zaslužuju svoje pobjedničko mjesto na ovom takmičenju. Pozitivan stav uvijek nađe svoj put ka dobrom glasu koji se čuje. Njeno malo preduzeće „Elan“ za sada bilježi visoke rezultate. Podrška za ovu preduzetničku priču postaće naš zajednički znak solidarisanja i pomoći mladima u biznis svijetu.

Mi smo joj potrebni kao vjetar u leđa da budu sve bolji i bolji. Od Jovane i njenog zdravog „Elana“ zasigurno u predstojećem periodu možemo očekivati brojne novitete koji će poboljšati kvalitet naših života.

Njenu priču je započela ambicija ka pokretu i građenju nečega novog i korisnog. Kroz motiv da ljudima pruži lak način harmonizacije i uravnoteženosti života, nastala je i ideja ljekovitih ulja, koje ispunjavaju sve zahtjeve za poboljšano življenje.

U svakoj bočici Jovaninog hladnog cijeđenog ulja krije se ljubav za poslom kojim se bavi. Ta ljubav teži ka potpori da bi eksalirala u veliki uspjeh. Naš glas sačuvajmo za priču koja obećava srećan kraj. Glasajmo za mladu Banjalučanku i za priču koja će zdravljem i ljepotom obasjati i našu svakodnevicu.

Za Jovanu glas dajte OVDJE.