Home Motiviši se Gdje pripada tvoj proizvod?

Gdje pripada tvoj proizvod?

-

Znam, teško je reći „da“ toliko velikom riziku koji ti obećava sve, jer ti je glava puna priča kako je „kod nas“ sve prolazno i nedostižno. Zar smo toliko potonuli da ne vjerujemo u svoju zemlju pri tom ni samima sebi, a zar nismo mi ti koji prihvatamo takvo stanje i mirimo se sa nametnutim shvatnjem. Tvoja ideja, tvoj plan, vjerni ljudi, potegnuta inicjativa, izbačene riječi iz dubine tvoje želje i tvoj proizvod je tu, baš tu da krasi domaće tržište i razvija konkurentnost van granica.

Malo je potrebno

  • Jasno prenesi svoju poruku i ideju bez straha od osude
  • Potvrdi svoj kredibilitet i vjerno obećaj
  • Kao i u svemu ostalom radi s ljubavlju i ostvari emotvnu povezanost potencijalnih klijenata sa onim što radiš
  • Dokaži da njihov novac ide ka bezbrižnim rukama i da je tvoj proizvod nešto što im je potrebno
  • I naravno krejiraj lojalnost ka ciljnoj grupi

Kreativan pristup poslovanju je i više nego poželjan, ali dovoljno je da ispuniš svoje riječi i nije važno da li donosiš novitet ili proširuješ neku djelatnost, zadovljan klijent uvijek ostaje vjeran.

Pored svega, nešto još važnije što imamo da ti kažemo.

Ne čekaj ponedeljak, prvi u mjesecu, sledeću godinu… Možeš da biraš da li želiš da počneš sada ili odmah. Prošlost je prošla, a budućnost je daleko, ne gubi sadašnjost zbog bespovratnog odlaganja.

Budi ti taj koji će osvježiti demografsku sliku naše zemlje, razvijaj podsticajni ambijent, izvrši svoj zadatak, napravi kvalitetan proizvod i ostani zadovoljan.

Stavi tačku na egzodus mladih iz zemlje i označi sebe kao pokretača, imaš sve što ti je potrebno, samo pojačaj glas mašte.
Tvoj proizvod pripada ovdje!