Home Edukuj se Šta je Planer uspješnog biznisa i zašto ga moraš imati?

Šta je Planer uspješnog biznisa i zašto ga moraš imati?

-

Da li si spreman da kreneš putem uspješnog biznisa i sa nama zaploviš u svijet preduzetništva na jedan malo drugačiji način?

Ukoliko je tvoj odgovor pozitivan, imamo dobre vijesti. Naš planer uspješnog biznisa je u pretprodaji.


Planer
Ja preduzetnik

Pitaš se vjerovatno po čemu je ovaj planer poseban i drugačiji i kako ti može donijeti uspjeh? Sada ćemo ti to i otkriti. Planer je namijenjen za sve one koji žele da pokrenu svoj biznis, ail i za one koji su ga već pokrenuli, međutim negdje su zapeli i nisu sve naučili o osnovnoj dokumentaciji i planiranju biznis zadataka jednog Startup-a.

U skladu sa dvanaest mjeseci u planeru je obrađeno dvanaest tema koje se kreću od Validacije ideje, Istraživanja tržišta, Business modela pa sve do Finansijskog plana i Pitcha. Važno je napomenuti da svaka tema ima edukativni  dio  i praktične zadatke. Popunjavanjem svih tih zadataka stvarate svoju Business dokumentaciju. 

Zašto je to važno?
1. 12. se putem QR koda otvara i online dokumentacija u kojoj nakon otvaranja imaš sva dokumenta spremna za investitora, buduću strategiju biznisa i plan. Takođe, istog dana se otvara i lista zainteresovanih donatora i investitora za ulaganja u biznise na Balkanu.

Pored ovih bitnih detalja planer je i „planer“, te pruža prostor za svakodnevno korištenje i planiranje zadataka kao i raspoređivanje obaveza. U ovom planeru možeš i isplanirati svoje zadatke te popuniti prve baze bitne za biznis – kupce, partnere, interesne skupine, kao i druge bitne podatke.

Svidjelo ti se kako smo predstavili naš planer? Uplovi sa nama u našu čaroliju u preduzetništvu  i nećeš se pokajati.

 Još jedna važna napomena, uz narudžbu planera do 1. 05. ostvarujete 20% popusta.

Planere možete potražiti ovdje.
A još preduzetničkih i priča o biznisu na našem portalu.