Home Edukuj se Prva online konferencija BOLD BOOST+ programa

Prva online konferencija BOLD BOOST+ programa

-

Gdje početi ponovo kada sve stane? Gdje naći izlaz kada su sva vrata zatvorena? To su pitanja, a ujedno i razlog zbog kojeg se mnogi odriču svojih ideja i traženja nečega višeg od prosječnog.

Naime, BOLD BOOST+ program razvoja projektnih vještina koga realizuje Fondacija Agora uz podršku Ambasade Sjedinjenih Amrečkih Država nakon uspješno sprovedenih info sesija koje su ispunile rekordnu posjećenost mladih ljudi, ponovo lansira svoju raketu.

Sledeća stanica je: Online konferencija programa BOLD BOOST+ koja će biti održana 29.09.2021. godine u trajanju od 19-20h.

Vaša pitanja naš su zadatak, a zajednički cilj je spremnost na sve pametne poteze i izazove koje sa sobom nosi preduzetništvo.

Kako biti dio ovog uzbudljivog pokreta: Klikom na link u opisu Instagram profila JaPreduzetnik, pola posla ste obavili, sledeći korak je da se u navedenom terminu udobno smjestite i upijete sve dragocjene informacije od najboljih u biznis svijestu.

Šta ti je potrebno za prisustvovanje: osmijeh, volja, želja, istinska istrajnost u namjeri, strastvena ideja i  ljubav prema onome što radite.

Prva online konferencija biće prilika da čujete sve što vas zanima i još više od toga. Za BOLD BOOST+ svako pitanje ima svoj odgovor.

Učini pravi potez, spusti ručnu, gas do poda i poleti sa nama.