Home Edukuj se Program razvoja projektnih vještina – BOLD BOOST+

Program razvoja projektnih vještina – BOLD BOOST+

-

Dugo čekate promjenu koja ne obećava, već garantuje svoju dugoročnost? Tražite čvrst oslonac za svoje projektne ideje ili biznis? Što se tiče vremena, još malo se strpite uskoro lansiramo više informacija, a mjesto je tu gdje jesmo, baš sada, u našoj zemlji koju nećete morati napuštati zbog loših mogućnosti i prilika. Od ovog dana sve se mijenja! Uprkos svjesnoti o stanju ekonomije naše Bosne i Hercegovine, odlučili smo da prekinemo čekanje i pređemo u akciju. Uz podršku Ambasade Sjedninjenih Američkih Država, Fondacija Agora realizuje a mi zvanično najavljujemo program razvoja projektnih vještina – BOLD BOOST+.

Cilj ovog projekta je da na ekonomsku scenu Bosne i Hercegovine lansiramo generaciju novih preduzetnika i lidera koji posjeduju snagu, vještine i nepokolebljivu upornost da mijenjaju društvo.

Za sve vas koji posjedujete jaku volju, neotkriveni preduzetnički talenat, timski duh, za sve vas već izgrađene lidere, volontere i preduzetnike od 18 do 35 godina, obezbjeđujemo besplatnu 10-odnevnu edukaciju.

80 polaznika, dvije grupe, nezaboravno druženje, profesionalni edukatori, znanje koje ne lapi, vještine koje traju, je sve ono što vas čeka tokom ovog uzbudljivog putovanja.

Uskoro otkrivamo dodatne informacije o prvim info sesijama koje će u svom opisu sadržati ekspertnu edukaciju i najdragocijenije informacije potrebne svakom biznismenu.

Ostanite uz nas, pratite Fondaciju Agora, i U.S Embassy BiH čijom nesebičnom podrškom mijenjamo svijet. Želiš li da budeš dio posade Bold Boost+ rakete?