Home Preduzetnici Nadira Ahatović (Zavrzlama Art Studio) : "Svaki poster koji dizajniram je dio...

Nadira Ahatović (Zavrzlama Art Studio) : “Svaki poster koji dizajniram je dio mene, moje ogledalo”

-

U ovom tekstu će nam se predstaviti Nadira Ahatović i ispričati će nam priču kako snovi postaju stvarnost. Šta je Zavrzlama Art Studio i šta sve nudi pročitajte u nastavku teksta.

” 11.januara 2017. godine, nastao je prvi #Zavrzlama poster kojeg sam dizajnirala kao dekoraciju za sobu mog sina. Kada sam vidjela koliko to lijepo izgleda uz podršku svoje porodice sam dizajnirala još nekoliko radova koje sam sramežljivo predstavila pubilici. I onda …magija počinje”

“Ljudima se toliko svidjelo ono što ja radim, jer mislim da su osjetili, ali i dan danas osjećaju emociju koja se proteže kroz svaki proizvod koji izađe iz Zavrzlama Art Studija. Mnogo stvari mozete sakriti, ušminkati, prešutjeti….ali ljubav, emocije i ono što volite – nikako. Zato mislim da je to ustvari naš glavni adut zbog čega smo vodeći bh brend u izradi ove vrste poklona i dekoracija.”

Šta sve nudi Nadirin Zavrzlama Art Studio?

Zavrzlama Art Studio se nalazi u prelijepom Sarajevu gdje nastaju unikatni posteri i raznorazni dekorativni asortiman. Mjesto gdje snovi postaju stvarnost, gdje vrijeme staje, a stil i ukus su uvijek tu.

Zavrzlama

“Na početku smo bili bazirani samo na izradu rođendanskih tabli, zbog kojih su rođendani u BiH , ali i širom Europe zaista dobili drugi smisao. Naše table su postali čuvari najljepših uspomena za zauvijek. Kako osluškujemo želje klijenata tako se i naš asortiman povećavao. Nakon četiri godine možemo se pohvaliti bogatim izborom: dječijih postera, personalizovanih rokovnika, čestitki, mapa grebalica, motivacijskih postera, bojanki za odrasle… “

“Kada se okrenem iza sebe shvatam da je u stvaranju Zavrzlama Studija uloženo mnogo truda, ali najviše sam uložila sebe. Svaki poster koji dizajniram je dio mene, moje ogledalo. Ne volim govoriti da je ovo moj posao . Iako je od hobija, zaista postao “full time job” više volim reći da ovo moj bijeg, moja oaza mira.”

Nadira navodi da je tajna njenog uspjeha u njenim kupcima. “Imamo najdivnije klijente na svijetu, od same početne komunikacije, preko dogovaranja detalja – do konačnog proizvoda. Cijeli proces prolazimo zajedno i zbog toga mi zajedno sa njima stvaramo najljepše priče.”

Nadirin svaki dan počinje sa novom idejom, tako da dosta planova ima za budućnost. Ni sa čim ne želi da brza jer ovo vrijeme pandemije je naučilo da se stvari mijenjaju preko noći. Polako ideju za idejom realizuje i nada se da ćemo u budućnosti pisati sjajne vijesti o otvaranju studija. Za kraj bi poručila mladim ljudima koji imaju bilo kakvu ideju ili viziju da se usude realizovati. “Nije lako, ne dolazi sve preko noći. Kada nešto jako želite, trudite se ka ostvarenju tog cilja – uspjeh na kraju dolazi sigurno. Samo se sjetite Zavrzlama Art Studio “

Za dodatnu inspiraciju pročitajte naše ostale tekstove te pogledajte Nadirin Zavrzlama Studio na Instagramu.