Home Edukuj se IT Expert: sve što treba jednom preduzetniku

IT Expert: sve što treba jednom preduzetniku

-

Možda već po nazivu firme zaključujete da let balonom (poput onih u Kapadokiji) nije naša djelatnost, ali sigurno ne znate da nam je princip rada potpuno isti. Saznajte kakva se čarolija krije iza brenda IT Expert.

Naš balon, već preko tri  godine, pokreću različiti pogoni kao što su Grafički dizajn, Web dizajn, Front – end, MS Office, CAD-CAM programiranje ili Digitalni marketing. Pritom smo i saznali da vrijednost ovih pogona na svjetskom tržištu ubrzano raste.

IT Expert ima misiju ( isključivo moguću ), da svoje polaznike kroz sve naše kurseve podržimo da otvore nove karijerne i životne prilike, a započete nadograde. Bez obzira na kom nivou znanja se trenutno nalazili, podržaćemo vas da pređete na sljedeći metar nadmorske visine.

IT Expert tim okuplja mlade, perspektivne ljude, koji su motivisani da pomjeraju granice ličnog i profesionalnog razvoja.

Kontinuirano ulaganje u  praktičan rad, učenje, inicijativnost, komunikaciju i kvalitet, zaslužno je za zadovoljstvo i ponos više od 350 naših polaznika na preko 250 realizovanih kurseva.

Nije teško pogoditi da su predavači IT Experta, upravo eksperti iz svojih oblasti. Detaljno i sa velikom pažnjom prate napredak svakog polaznika, prenose svoja znanja i iskustva, usmjeravaju i podstiču talenat, interaktivan rad  i garantuju popravak raspoloženja.

Metode u nastavi nisu klasične, već prilagođene digitalnom dobu. U fokusu nam je rad na realnim projektima, manjim grupama i novim tehnologijama koje podržavaju cjelokupan proces.

Nakon završenog kursa dobijate potvrdu o stečenom znanju u vidu sertifikata, koji će biti ulaznica za nalaženje novog ili kreiranje vlastitog radnog mjesta.

Ovim slijetanjem balona, na zemlju staju ljudi bogatijeg iskustva, nezaboravnih pogleda, brojnijih poznanstava, naučeni da granice ne postoje.